thumbnail

Thursday, October 19, 2017

Marvel's Spider-Man Preview Screening


Jumaat 2 minggu lepas (06.10.2017) aku berpeluang join Marvel's Spider-Man Screening di Jump Street KL. Fun ! Tu je yang aku boleh cakap kan. Event paling sempoi dan paling fun pernah aku join ;)

Lepas daftar tu dapat goodie pack (beg Spiderman yang dah jadi beg sekolah!) siap botol air, kami juga dibawa masuk ke dalam bilik untuk menonton siri Spider-Man yang terbaru yang akan ditayangkan di Disney Channel. Ohye dah pun ditayangkan pada 14 Oktober yang lepas! Jangan lupa saksikan "Marvel's Spider-Man" di Disney XD (Astro Ch 617) dan di On Demand setiap Sabtu dan Ahad pada 1 tengahari dan 8 malam!

Balik kerja terus ke Jump Street!

Cupcakes yang sangat nice deko ;)

Ada sesi painting

Goodie pack yang super duper awesome!! Dalam beg Spiderman tu ade botol air.


Yayyyyy mari menjadi Spiderman!

Spidergirl maybe?

Spiderbaby..hahahaa..adik mok pun tak nak kalah main trompolin dihari kejadian!

SERIUS cakap lahhhhh event kali ni yang paling awesome buat anak-anak! Untuk aku memang tak la sebab doktor tak bagi berpenat sangat. Seronok tengok semua anak-anak blogger jadi Spiderman, jenuh melompat sana sini sampai berpeluh-peluh masing-masing. Nak ajak balik pun bergaduh menangis ;)

So korang jangan lupa ajak anak-anak menonton siri baru "Marvel's Spider-Man" di Disney Channel, Astro HD 617 tau. Ingat tau setiap SABTU & AHAD pada 1pm & 8pm!

Monday, October 02, 2017

ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan


Body Lotion saat ini merupakan salah satu jenis produk perawatan wajib bagi perempuan. tidak hanya untuk melembabkan kulit, aroma wewangian yang ada pada lotion juga menjadi alasan untuk menggunakannya. Ada banyak lotion yang ditawarkan di pasaran, salah satunya dengan jenis perfumed lotion yang memiliki keharuman yang memikat. Bermacam produk dengan merek berbeda-beda pun dengan mudah ditemukan. Satu di antaranya adalah Enchanteur.

Enchanteur Moisture Silk Perfumed Body Lotion adalah produk lotion yang mengandung parfum. Terdapat 3 varian produk, Romantic dengan keharuman Sweet Bulgarian Roses and White Jasmine, Charming dengan keharuman Rose, Muguet and soft Cedarwood dan Allluring dengan wangi Rose and Iris with Vanilla.

ENCHANTEUR 24H Moist Body Lotion Perfume

Fakta lazim yang sememangnya diketahui umum bahawa pengambilan 8 hingga 10 gelas air sehari dapat memastikan badan kita mempunyai bekalan air yang mencukupi untuk berfungsi. Tetapi ramai yang tidak menyedari bahawa hanya dengan meminum air tidak mencukupi untuk meningkatkan penghidratan pada kulit. Kulit yang mengalami dehidrasi akan menjadi kusam dan boleh membawa kepada masalah kulit yang lain seperti kegatalan dan alahan.

Ramai wanita termasuklah suri rumah yang perlu berhadapan dengan kerja-kerja mencuci atau atau yang terdedah pada persekitaran yang berhawa dingin, akan cenderung mengalami kulit kering. Penggunaan losyen tangan dan badan boleh mengekalkan hidrasi kulit, namun memerlukan pengaplikasian semula beberapa kali sehari agar kelembapan sepanjang hari.

Losyen baharu ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan yang dirumus khas dengan air mawar, ekstrak lily putih, dan minyak zaitun menawarkan losyen untuk wanita yang sibuk dengan tugasan, agar kulit mereka kekal lembap, muda dan berseri sepanjang hari hanya dengan penggunaan sekali dalam sehari. Air Mawar merupakan bahan semula jadi yang menyubur dan menghidratkan kulit. Ekstrak Lily Putih pula kaya dengan asid amino dan mineral manakala Minyak Zaitun pula sememangnya terbukti dengan manfaatnya dalam mengekalkan kecantikan kulit. Gabungan ketiga-tiga bahan semula jadi yang istimewa ini bekerja untuk meresap jauh ke dalam kulit agar dapat memelihara, melembap, dan menyuburkan kulit agar tangan dan badan kekal lembut, licin dan awet muda!

ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan

ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan

Telah terbukti secara klinikal bahawa hanya dengan sekali penggunaan ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan, kulit dapat menikmati pelembapan segera dan penghidratan sehingga 24 jam. Ia membekalkan kelembapan serta tekstur yang selesa pada kulit ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan adalah berasaskan air dan tidak meninggalkan rasa berminyak dan melekit pada tangan mahupun badan.

Sebagai pakar dalam produk penjagaan peribadi dengan wangian, ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan  ini turut disulami dengan wangian inspirasi Perancis ENCHANTEUR yang mampu menyemarakkan dan menghidupkan semula detik romantis. ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan mengekalkan kulit tangan dan badan anda sihat dan sehalus sutera manakala wangian ENCHANTEUR yang tahan lama meningkatkan daya penarik anda.

ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan menawarkan 3 variasi : Charming, Romantic, dan Alluring; memastikan kulit anda sentiasa lembut dan halus dengan kelembapan sehingga 24 jam serta wangian yang tahan sepanjang hari.

ENCHANTEUR Charming (direka untuk wanita yang sensual, elegan dan sofistikated)

•          Wangian yang sepadan dengan personaliti sofistikated, kewanitaan yang bergaya melalui gabungan eksotik Rose dan Muguet (Lily) yang diserlahkan dengan Citrus dan Aldehydes. Ia kemudian disuami dengan bauan halus nota Musk dan Cedarwood yang pasti melengkapkan gaya dalaman anda dengan sempurna.


ENCHANTEUR Romantic (dicipta untuk membangkitkan keceriaan dan aura kewanitaan)

•          Aroma keceriaan yang terhasil dari aroma Mandarin yang menyegarkan, bunga Violet dan Galbanum yang menjadi simbolik permulaan sebuah cinta yang indah. Sama seperti cinta sejati yang tumbuh mewangi, haruman ROMANTIC ini berkembang mekar dengan Bulgarian Roses dan White Jasmine yang dicampur dengan wangian Mimosa dan Orange Flower. Tarikan aroma Sandalwood dan Vanilla yang berkekalan ini bagai menghimpun kesemua aroma ini di dalam sebuah simpulan ikatan cinta yang penuh dengan keajaiban.


ENCHANTEUR Alluring (dicipta untuk gadis mempersona, penuh semangat & misteri)

•          Haruman eksotik menggoda yang memberikan aura si gadis manis yang penuh misteri. Ia menggabungkan nota Bergamot dan Passion Fruit, meresap  jauh kedalam haruman Mawar dan Iris yang memukau, dihangatkan oleh aroma Vanila, Musk dan Vetiver- mencipta wangian tersendiri yang penuh dengan keberanian.

Kini, wanita sibuk di rumah mahupun di pejabat boleh menjaga kecantikan dan memanjakan diri sendiri dengan harga yang berpatutan. Rangkaian baharu ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan dijual pada harga RM 11.90 (termasuk 6% GST) setiap botol besaiz 220 ml dan boleh didapati di semua pasaraya utama, pasaraya hyper, dan farmasi. Untuk maklumat lanjut tentang ENCHANTEUR, sila layari laman sesawang www.enchanteur.com.my atau laman Facebook ENCHANTEUR di www.facebook.com/EnchanteurMY.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang