thumbnail

Thursday, October 19, 2017

Marvel's Spider-Man Preview Screening


Jumaat 2 minggu lepas (06.10.2017) aku berpeluang join Marvel's Spider-Man Screening di Jump Street KL. Fun ! Tu je yang aku boleh cakap kan. Event paling sempoi dan paling fun pernah aku join ;)

Lepas daftar tu dapat goodie pack (beg Spiderman yang dah jadi beg sekolah!) siap botol air, kami juga dibawa masuk ke dalam bilik untuk menonton siri Spider-Man yang terbaru yang akan ditayangkan di Disney Channel. Ohye dah pun ditayangkan pada 14 Oktober yang lepas! Jangan lupa saksikan "Marvel's Spider-Man" di Disney XD (Astro Ch 617) dan di On Demand setiap Sabtu dan Ahad pada 1 tengahari dan 8 malam!

Balik kerja terus ke Jump Street!

Cupcakes yang sangat nice deko ;)

Ada sesi painting

Goodie pack yang super duper awesome!! Dalam beg Spiderman tu ade botol air.


Yayyyyy mari menjadi Spiderman!

Spidergirl maybe?

Spiderbaby..hahahaa..adik mok pun tak nak kalah main trompolin dihari kejadian!

SERIUS cakap lahhhhh event kali ni yang paling awesome buat anak-anak! Untuk aku memang tak la sebab doktor tak bagi berpenat sangat. Seronok tengok semua anak-anak blogger jadi Spiderman, jenuh melompat sana sini sampai berpeluh-peluh masing-masing. Nak ajak balik pun bergaduh menangis ;)

So korang jangan lupa ajak anak-anak menonton siri baru "Marvel's Spider-Man" di Disney Channel, Astro HD 617 tau. Ingat tau setiap SABTU & AHAD pada 1pm & 8pm!

15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mama tisya said...

sakan la ank2 melompat kt tmpt camni..mak ayah pn leh sama join...syok la jd spiderman, spider girl, spider baby hehe

Inani Hazwani said...

Comelnyaa cupcake tu. Sekali pandang nampak macam sticker pun hado. Hahaha! Seronoknyaa masing masing :)

Jueliza Jamani said...

risau pulak aku dgr lompat2.. hang jangan nak lompat2 ya.. tgk jer..

Afizah Abd Rahman said...

Cantik tu bag spiderman.

el said...

sakan bebudak tu ye lg2 dak mok tu hihihi

Nik Khazami Nik aziz said...

bestnya dpt goodie pack!

LYAfrina said...

Y seronok anak2 lah..

aRzMoHa said...

bestnya dapat beg, cup cakes, dan macam-macam lagi
kanak-kank mesti suka

aRzMoHa said...

bestnya Jumpa Street, di Penang dah tutup

hainom OKje said...

Salam Izwa... apa khabar sihat?
Budak budak asal dpt main mmg seronoklah....mcm kita kalau dpt cuci mata kat soping mall hihi..

Lynda Che Lah said...

Anak-anak lah yang seronok kan kak.

Azhafizah Md Nor said...

spiderbaby tu paling comel.kemain dia..nak jugak kan..hihi

Nieyl said...

ini bukan anak-anak je seronok...
mak pak pun seronok juga ni..

Julia Johari said...

Bets tgk goodie bag tu menarik sungguh kak izwa...happy kan bila event yg menarik utk anak2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang