thumbnail

Tuesday, February 27, 2018

Kurus Tanpa Berlapar Dengan C-Trimax


Gigih buat banyak-banyak untuk sehari punya.

Kurus Tanpa Berlapar Dengan C-Trimax | Ha mesti ramai teruja kan? Sapa yang tak nak kurus ye dak. Impian sesetengah orang nak kurus dan sihat! Yes yang penting ialah sihat. Janganlah kurus cara extreme pastu sakit pulak yang dapat. Sejak susah makan ni tekak tak nak terima makanan, aku minum C-Trimax untuk cover lapar aku. Alhamdulillah perut bertahan, tak lapar dari pagi sampai ke petang. Aku bukanlah nak kurus sangat-sangat pun tapi aku nak kurus sikit tapi secara sihat. Nak fit.

Portion aku makan setiap hari.

Keunikan C-Trimax | tak lengkap pulak kalau bercerita tapi tak bagitau kebaikan dan keunikan C-Trimax ni kan..macam tak kene je! Nah aku senaraikan :

1. Mengurang dan mengawal selera makan
2. Mengawal berat badan
3. Mengurangkan kolestrol
4. Menambah tenaga
5. Melancar dan membaik pulih peredaran darah
6. Membuang toksin dari dalam badan
7. Menghalang pembentukan lemak.

Hah nampak..ciri-ciri C-Trimax yang ada dapat buat kita kurus tanpa berlapar. Sapa-sapa yang ada masalah lemak berlebihan boleh la try. Ehh..jangan kata orang gemuk je ade lemak orang kurus pun ade tau! 


Cara pengambilan C-Trimax | Sekotak C-Trimax ni ade 15 sachet, bagi mereka yang mempunyai berat badan yang berlebihan boleh mengamalkan dengan pengambilan 3 kali sehari. Bagi yang berat badan biassa-biasa tapi masih ingin kurus secara sihat digalakkan untuk mengambil 2 kali sehari sehinggam endapat berat badan yang ideal.

> bancuh C-Trimax dengan 150 mlm air suam (air panas tak boleh ye)
> kacau atau shake sehingga sebati dan terus minum
> haruslah diambil selepas sarapan
> ingin kesan yang cepat dan lebih baik digalakkan mengambil atau minum air kosong sekurang-kurangnya 5-6 liter sehari bagi memaksimumkan pembakaran lemak dan membuangan toksin dari dalam badan.

FB : C-Trimax Malaysia
IG : ctrimaxhq

** C-Trimax ADA KELULUSAN KKM **

2 comments:

Inani Hazwani said...

Wahhhh boleh lah try jugak ni nanti.

hainom OKje said...

Takut nak makan supplement lahh Izwa.... so nampaknya gemuk sampai tualah hakak hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang